040-615 35 00 fontuxfonster@gmail.com

PVC Fönster

Skaffa underhållsfria fönster redan idag.
Läs mer

Gör som många andra i Sverige och skaffa Underhållsfria PVC Fönster idag. 

20 – 30% billigare

En sak som i hög grad påverkar vilken typ av fönster du får är priset. PVC-fönster är relativt låga jämfört med liknande aluminium- eller träfönster. Träramar är vanligtvis cirka 20% -30% dyrare än vinyl, och aluminiumfönster är cirka 30% dyrare än vinylfönster. De är en säker investering för att öka och behålla en fastighets värde.

Lätta att underhålla

En av de största fördelarna med dessa fönster är att de kräver liten uppmärksamhet. Vinylfönster kan i allmänhet rengöras med vatten och diskmedel, och kräver ingen speciell kunskap eller unika rengöringsmedel.

Slipp underhålla fönstren vart 5e år och skaffa underhållsfria PVC fönster idag.

Där är många fördelar med PVC fönster och vi har skapat en lista där man kan se de flesta fördelarna. 

PVC-fönster är nummer ett i energieffektivitet

Ramen i ett fönster spelar en avgörande roll för att främja energi och kostnadseffektiv värmeisolering. Fönsterprofiler av PVC-toppmärke i jämförelse med aluminium eller träfönster. De har bättre isolationsvärden och kan minska energi- och uppvärmningskostnaderna. Det finns en särskilt stor energibesparingspotential vid användning av PVC-fönsterramar i passivhusstandarden. Idag kan passiva husfönster tillverkas effektivt och kostnadseffektivt med hjälp av toppmoderna PVC-profiler och den nu ganska vanliga triple-rutan.

PVC-fönster har ett mycket bra kostnads-effektivitetsförhållande

PVC-fönster ger tydliga kostnadsfördelar, både vid tillverkning och under hela livscykeln. Träramar är ungefär 20-30% dyrare än PVC-profiler, och aluminiumfönster kostar 30% Baserat på den höga energibesparingspotentialen och minimalt underhåll under hela livslängden på mer än 50 år, sparas också kostnader på lång sikt.

PVC-fönster är lätta att ta hand om

PVC-fönster av hög kvalitet är extremt lätta att ta hand om och kräver minimal underhåll. Träfönster, å andra sidan, måste vara glaserade ungefär vartannat år och målade var 5: a år. State-of-the-art PVC granulat är extremt resistent mot väder och lätt. För att rengöra fönsterkarmarna behöver du bara diskmedel på grund av de smidiga profilytorna. Du hittar mer information om vård av PVC-fönster på våra Info Page Tips om att ta hand om PVC-fönster.

PVC-fönster är anmärkningsvärt hållbara

I motsats till fönster av trä PVC-fönster har en särskilt lång livslängd. Höga Kvalitetsfönster utmärker sig med deras distorsionsbeständighet och hög funktionalitet år efter år. På grund av deras långa livslängd på minst 50 år är PVC-fönster en utmärkt investering, även när det gäller att behålla en fastighets värde.

PVC-fönster är ett utmärkt miljöval

PVC-fönster är 100% återvinningsbara och därmed resursbesparande. 40% av alla gas- och oljereserver i världen används för uppvärmning och för energiförsörjning till byggnader, medan bara 4% går in i plastproduktionen, varav endast 1% används för PVC. Förutom att vara återvinningsbar, bidrar hållbarheten och de låga föroreningarna vid tillverkningen av PVC-profiler till en utmärkt ekobalans och bidrar till att skydda miljön. PVC-fönster är mycket längre än träfönster och förbrukar betydligt mindre energi under tillverkningsprocessen.

Så vad väntar ni på?

Boka hembesök för era PVC-Fönster redan idag. Vill ni veta mer så är det fritt fram att ställa frågor till oss om våra fönster. Vi hjälper mer än gärna till.